Vilniaus regionas | TOP 3

Kviečiam susipažinti su Vilniaus regiono MTB dviračių maršrutų TOP 3 / 2023m. Maršrutai atrinkti pagal bendrą GPX atsisiuntimų skaičių iš FB grupės MTB dviračių maršrutai, varžybos, žygiai ir kiti MTB renginiai Lietuvoje ir iš svetainės MTBmarsrutai.lt.

Sveikinam su pavasariu ir beprasidedančiu 2023 m. dviračių sezonu.
Šiuos ir kitus maršrutus rasite mtbmarsrutai.lt, kurių šiuo metu yra daugiau nei 150. Ačiū, kad dalinatės maršrutais!!! 🚵‍♀️🌲☀️


III VIETA:
Verkių MTB didysis ratas 23 km / vidutinis /  357 m / Vilnius

Verkių MTB didysis ratas, – MTB klasika adaptuota šiai dienai su nedideliais pakeitimais. Maršrutas veda per miškus, daug smagių takelių. Maršrutas veda per gražiausias Verkių regioninio parko vietas – Verkių dvarą, Balsio ežerą.
Nors maršrute yra keletas sunkesnių pakilimų ir nusileidimų, jis nėra sunkus, tiks visiems, ir rimties dviratininkams, ir pradedantiesiems.

Pasidalinino: ORRE klubas
Įkėlimo data: 2020 04 22

➡️ Parsisiųsti GPX galite čia >
➡️ Klausti, palikti atsiliepimą galite FB grupėje čia >


II VIETA:
Saulėtekio MTB update 36 km / vidutinė / 560 m / Vilnius

Viena žinomiausių Vilniaus trasų – Saulėtekio MTB. Miškas, trailas, ežerai, pelkės, upeliai. Smagūs nusileidimai, techniškos atkarpėlės, greitos tiesiosios ir linksmos įkalnės 😏. Siūlome išbandyti ir pailsėti 34 km gamtoje. 

Pasidalinino: Arvydas Gervelė
Įkėlimo data: 2020 05 14

➡️ Parsisiųsti GPX galite čia >
➡️ Klausti, palikti atsiliepimą galite FB grupėje čia >


I VIETA:
Lietuvos kontūras 40 km / 345 m / Vilnius

40km paprastas maršrutas aplink Vilnių, 2/3 asfaltuotais keliais arba dviračių takais. Tinka valstybinių švenčių proga ir ankstyvam pavasariui, kai miškuose dar sniegas ir ledas.

Pasidalinino: German Paškovskij
Įkėlimo data: 2021 03 11

➡️ Parsisiųsti GPX galite čia >
➡️ Klausti, palikti atsiliepimą galite FB grupėje čia >